Ouders

Onwenselijk gedrag van je zoon of dochter? Dat ligt soms niet alléén aan je kind …

Ja, het is confronterend. Maar ook jouw gedrag, (oude) gedachten of patronen kunnen fors effect hebben op het gedrag van je kind. Met de beproefde PresentChild®-methode heb ik al vaak bijzondere resultaten behaald. Bij het kind. Én de ouders.

Ouders

Gedragsveranderingen

Deze mooie (gedrags)veranderingen kunnen door enkele coachingsgesprekken al plaatsvinden:
De chaos op de meisjeskamer van B. (10) was onmetelijk. Haar streng toespreken of straffen had geen effect. Zonder dat B. dit wist, sprak ik de moeder, die vervolgens haar eigen chaotische gedachten structureerde. Binnen een paar dagen was B.’s kamer (zonder te vragen!) opgeruimd. En bleef die kamer netjes.

Een ander bijzonder resultaat? Peuter M. vertoonde afwerend en ontoegankelijk gedrag. Ook werkten zijn darmen niet naar behoren, en groeide hij niet. Tijdens een PresentChild®-sessie vertelde zijn moeder zélf passief te zijn: ze richtte alle aandacht op haar zoon waardoor ze zelf stilstond. Nadat ze haar eigen groeikans ruimte gaf, groeide ook M. weer. ‘Onze liefde heeft zich enorm verdiept’, vertrouwde ze me later toe.

Werkwijze

De eerste afspraak bij PresentChild®-coaching is een uitgebreide intake. Vervolgens plannen we een bepalingsgesprek, en daarna nog een terugkoppelingsafspraak. Mocht je behoefte hebben aan nóg een gesprek, dan is dat uiteraard mogelijk. Alle coachingssessies duren 1 uur.

Wil je meer weten? Neem hier contact op.